Η CITYSCAPE Investment and Property Services S.A. έχει εδραιωθεί ως κορυφαία εταιρεία real estate στην Ελλάδα για ακίνητα στον επαγγελματικό, εμπορικό, οικιστικό και τουριστικό τομέα, εξυπηρετώντας πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από το 1999, η CITYSCAPE, με μια ομάδα ειδικευμένων στελεχών με περισσότερα από 50 χρόνια συνολικά εγχώριας και διεθνούς εμπειρίας, ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο πελατών και ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις real estate διεθνούς εμβέλειας σε επιλεγμένες επιχειρήσεις, εμπορικές εταιρείες και θεσμικούς οργανισμούς καθώς και σε ανεξάρτητους επενδυτές και ιδιοκτήτες ακινήτων.

Βασισμένη στα σταθερά θεμέλια της ακεραιότητας και του επαγγελματισμού, η CITYSCAPE παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε στάδιο της διαδικασίας του real estate, όπως ενοικίαση, εκμίσθωση, αγοραπωλησίες, διαχείριση χαρτοφυλακίου και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανάπτυξης ακινήτων. Με ευρύ φάσμα διεθνών συνεργασιών σε επαγγελματικούς, εμπορικούς, οικιστικούς και βιομηχανικούς χώρους, οι επαγγελματίες της CITYSCAPE παρακολουθούν διαρκώς τις τάσεις της αγοράς, ανακαλύπτουν νέες ευκαιρίες και αναζητούν τις καλύτερες real estate λύσεις για τους πελάτες.

Η CITYSCAPE διακρίνεται στην αγορά για την αφοσίωσή της στη διαρκή αναβάθμιση των προδιαγραφών του κλάδου και για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της, κατατάσσοντας την εταιρεία ως μια από τις ηγετικούς προμηθευτές real estate υπηρεσιών στην Ελλάδα.